Meniu

Întâlnire cu actrița Isabela Hașa în ipostază de poetă

Isabela Hașa își va lansa placheta de poezie pentru copii intitulată „Ham-Ham, Miau-Miau și semnele de circulație”. Este o cărticică scrisă special pentru copii, un dialog între doi mici protagoniști. Lansarea va fi urmată de un moment artistic, „Bunica și extraterestrul”.

 

Biblioteca Județeană „Ovid Densusianu” Hunedoara-Deva în parteneriat cu Agenția de Dezvoltare Economico-Socială a județului Hunedoara organizează în ziua de 17 martie 2017, ora 1100, la Parcul de Afaceri Simeria, Sala de conferințe, o întâlnire cu actrița Isabela Hașa care, de această dată, în ipostază de poetă, își va lansa placheta de poezie pentru copii intitulată „Ham-Ham, Miau-Miau și semnele de circulație”.

Este o cărticică scrisă special pentru copii, un dialog între doi mici protagoniști – Mara și Dănuț – care poartă un dialog vioi pe tema semnelor de circulație, în compania prietenilor lor, un motan și un cățel. Cartea este dedicată copiilor, este scrisă cu afecțiune și dragoste pentru cei mai tineri cititori, într-un stil agreabil. Prin joc, prin întrebări aparent inocente, copiii învață semnele de circulație, semne cu care e bine să se familiarizeze de la cea mai fragedă vârstă.

Desenele de pe ultimele pagini ale cărții urmează să fie colorate de către copii, ceea ce face această plachetă cu atât mai atractivă.

Lansarea va fi urmată de un moment artistic, „Bunica și extraterestrul”, o comedie muzicală pentru copii, oferită de actrițele Isabela și Mara Hașa din Deva.

Manager, Ioan Sebastian Bara


Lasa un raspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked as *

*