COMUNITATE

Stand cu vânzare al Editurii Humanitas, la Biblioteca Județeană din Deva

Stand cu vânzare al Editurii Humanitas, la Biblioteca Județeană din Deva

Secţia de Artă şi Carte Franceză a Bibliotecii Judeţene „Ovid Densusianu” Hunedoara-Deva va găzdui, în perioada 30 ianuarie – 28 februarie 2017, un stand de carte cu vânzare al Editurii Humanitas din Bucureşti.

Înființată în anul 1990, această editură a devenit în prezent una dintre cele mai prestigioase edituri din România care funcționează în cadrul holdingului Humanitas.

Primele apariții editoriale au avut un profil cu precădere umanistic, însă cu timpul tematica s-a extins și a acoperit o arie extrem de vastă, de la beletristică la filosofie, de la istorie la religie și sociologie, de la memorii-jurnale la politologie. De asemenea, Editura Humanitas trimite pe piața de carte albume de artă, cărți pentru copii și manuale școlare etc. Cele peste 550 de titluri care apar anual sunt grupate în 50 de colecții și serii de autor, foarte apreciate și bine primite de un public avizat, cu un nivel de așteptare foarte ridicat față de oferta de carte din România.

Editura Humanitas a publicat autori români de prestigiu ca Monica Lovinescu, Mircea Eliade, Emil Cioran, Eugen Ionesco, Andrei Pleșu, Mircea Cărtărescu, Ana Blandiana, Virgil Nemoianu etc. Colecția „Cartea de pe noptieră” propune romane de succes din literatura universală semnate de autori ca: Rainer Maria Rilke, Amos Oz, Yasunari Kawabata, Patrick Süskind, Henry James, Lev Tolstoi, Oscar Wilde, Alexandr Soljenițîn, Ludmila Ulițkaia, Michel Tournier etc., dar și din literatura română: Mateiu Caragiale, Radu Paraschivescu, Șerban Foarță etc.

De asemenea au fost editate numeroase volume dedicate monarhiei românești, marilor figuri politice din România interbelică, lucrările de istorie ale lui Lucian Boia, memorii ale rezistenței anticomuniste etc. Cele peste 130 de colecții și serii acoperă un spațiu vast din toate marile domenii ale cunoașterii și culturii: literatură, politică, științe sociale, istorie, religie, călătorii, istoria ideilor etc.

Din anul 2007, a fost înființată și Editura Humanitas Fiction, profilată pe literatură străină, în trei colecții prestigioase: Raftul Denisei, Thriller&Mystery și Cocktail.

Standul oferit de Editura Humanitas la Deva îşi aşteaptă cititorii la Biblioteca Judeţeană, preţurile cărţilor fiind atractive.

Afis Humanitas 2017

Click to add a comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

two × 2 =

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Mai mult in COMUNITATE

an nou chinezesc 2016

China, la cumpăna dintre ani. Evenimente organizate cu prilejul Anului Nou Chinezesc de Biblioteca Județeană

HunedoaraMea.ro29 ianuarie 2017
citesti si castigi 2017

Concursul “Citești și câștigi!”, organizat de Biblioteca Județeană, la a patra ediție. 22 de colegii și licee din județ participă la competiția de cultură generală. Vezi grupele și programul concursului. GALERIE FOTO

HunedoaraMea.ro27 ianuarie 2017
colegiul decebal

Sală de concerte de 200 de locuri, inaugurată la Colegiul Național „Decebal” din Deva cu ocazia aniversării a 145 de ani de la înființare. Concert extraordinar Harry Tavitian

HunedoaraMea.ro26 ianuarie 2017
Biblioteca Mica Unire 2017

Unire-n cuget și-n simțiri (A)

HunedoaraMea.ro25 ianuarie 2017
love mon amour 01

Prima premieră a acestui an, la Teatrul de Artă din Deva – “Love mon amour”, ȋn regia lui Constantin Podu

HunedoaraMea.ro25 ianuarie 2017
lansare Ioachim Lazar

Voluntari hunedoreni în războiul pentru întregirea României (A)

HunedoaraMea.ro24 ianuarie 2017
mica unire

Manifestare dedicată Unirii Principatelor Române, la Simeria. Eveniment organizat de Biblioteca Județeană „Ovid Densusianu”

HunedoaraMea.ro22 ianuarie 2017
mica unire biblioteca 2016

Unirea Principatelor Române, aniversată de Biblioteca Judeţeană „Ovid Densusianu”

HunedoaraMea.ro19 ianuarie 2017
Ioachim Lazar

Lansare de carte. Istoricul dr. Ioachim Lazăr – „Voluntari hunedoreni în războiul pentru întregirea României”

HunedoaraMea.ro18 ianuarie 2017

Quis autem vel eum iure reprehenderit qui in ea voluptate velit esse quam nihil molestiae consequatur, vel illum qui dolorem?

Temporibus autem quibusdam et aut officiis debitis aut rerum necessitatibus saepe eveniet.

Copyright © 2015 Hunedoaramea.ro - Toate drepturile rezervate