EVENIMENTELE DIN LUNA DECEMBRIE      „Bradul de Crăciun”

Începând cu data de 7 decembrie și până în Ajunul Crăciunului, Secția de Împrumut Carte pentru Copii a Bibliotecii își va aștepta micii cititori cu o carte nouă pentru fiecare dintre cei care îi vor trece pragul.
O carte reprezintă unul dintre cele mai frumoase și mai utile cadouri pe care le putem face noi, instituție de cultură în care cartea ocupă locul central.
Cartea pe care o vom oferi, din partea lui Moș Crăciun, va fi adecvată vârstei și preocupărilor micilor noștri cititori, o carte aleasă cu atenție și dragoste, ca să fie într-adevăr de folos prietenilor noștri cei mai tineri.
        
       
       
       


           


     Întâlnirea „Transnaţională în cadrul Proiectului Alfabetizare financiară prin intermediul bibliotecilor publice”
   
   
La sediul Bibliotecii Judeţene „Ovid Densusianu” Hunedoara – Deva a a avut loc „Întâlnirea Transnaţională în cadrul Proiectului Alfabetizare financiară prin intermediul bibliotecilor publice”, finanţat din fonduri ale Uniunii Europene prin Agenţia Erasmus+ din Polonia. Eveniment s-a desfăşurat pe parcursul a două zile, 17 şi 18 decembrie 2020.

În condiţii normale ar fi fost prezente în biblioteca noastră echipele de proiect din cele trei ţări partenere: Polonia (coordonator principal: FRSI – Foundation for the Development of the Information Society), Bulgaria (partener: GLBF – Global Libraries Bulgaria Foundation), Slovenia (partener: NUK – Biblioteca Naţională şi Universitară a Sloveniei).

Din cauza restricţiilor impuse de pandemie în toate cele patru ţări, Întâlnirea Transnaţională s-a desfăşurat on-line şi a fost organizat de Biblioteca Judeţeană “Ovid Densusianu” Hunedoara – Deva.