EVENIMENTELE DIN LUNA DECEMBRIE      4 decembrie 2014, Conferinta de presa - Lansarea proiectului Al treilea spatiu al cetateniei active
   


Dupa lansarea de la nivel national (Bucuresti, 24.07.2014), proiectul „Al treilea spatiu al cetateniei active” a fost lanst si la nivel local, în orasul DEVA, pentru a facilita informarea directa a grupurilor tinta cu privire la calendarul activitatilor si beneficiile participarii în proiect. Astfel, Biblioteca Judeteana „Ovid Densusianu” Hunedoara-Deva si Fundatia „Progress” au invitat reprezentantii societatii civile, ai institutiilor publice, reprezentanti ai mass-mediei si cetateni din Deva sa participe la conferinta de lansare locala a proiectului.


           
           
           


                 


      8 decembrie 2014, lansarea volumului intitulat Din dragoste, introspectie sufleteasca al autoarei Marinela CRETU
   


Biblioteca Judeteana "Ovid Densusianu" Hunedoara-Deva a organizat in ziua de 8 decembrie 2014, lansarea volumului de poezii "Din dragoste, introspectie sufleteasca", semnat de Marinela CRETU.


           
           
           
       


                 


      9 decembrie, Biblioteca Comunala Valisoara - Editura Calauza v.b. se prezinta
   


           
           
       
   
       
           
           


                 


      18 decembrie 2014, Simpozion Traian DORZ -100 de ani de la nastere
   


Biblioteca Judeteana "Ovid Densusianu" Hunedoara-Deva a avut deosebita onoare de a fi organizatoarea manifestarii spiritual-culturale dedicate implinirii a 100 de ani de la nasterea lui Traian DORZ, personalitate de prim rang a spiritualitatii crestin-ortodoxe din Romania.


           
           
           
           
           
           
           
           


                 


      19 decembrie, Ioan VELICA, cronicarul Vaii Jiului
   


Biblioteca Judeteana "Ovid Densusianu" Hunedoara-Deva a organizat in ziua de 19 decembrie 2014, un eveniment cultural dedicat scriitorului si jurnalistului Ioan VELICA, la implinirea a 60 de ani. Cu acest prilej, Biblioteca Judeteana i-ai oferit si o biobibliografie.


           
           
           
           
           
       


                 


Prima Pagina Pagina anterioara